Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα, μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών, σε πολύ οικονομικές τιμές, μέχρι το πεζοδρόμιο του σπιτιού σας.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και λοιπά προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

  1. Το κόστος αποστολής , ξεκινάει από τα 3,50€ και καταλήγει στα 20,00€ ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος.
  2. Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος, έχουμε εξασφαλίσει με συνεργαζόμενες μεταφορικές, την καλύτερη δυνατή τιμή για εσάς. Για να μάθετε το κόστος προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι και να ακολουθήσετε την διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς όπου και υπολογίζεται αυτόματα το κόστος μεταφορικών για την διεύθυνση αποστολής που θα δηλώσετε.*

Αποστολές Πανελλαδικά
* Οι τιμές των μεταφορικών που υπολογίζονται αυτόματα από το website, αφορούν πρωτεύουσες νομών και εύκολα προσβάσιμες περιοχές γύρω από αυτές. Για απομακρυσμένες περιοχές ή δυσπρόσιτες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το website μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε για την αγοράς σας, και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προιόντα μας και την εξυπηρέτηση μας!