Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών και εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με email, φαξ ή να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά.

Eurobank
ΙΒΑΝ : GR3702602230000290200241544
Αριθμός Λογαριασμού : 290200241544
Δικαιούχος : Α & Μ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ο.Ε.

Εθνική
ΙΒΑΝ : GR050110465000004654407627
Αριθμός Λογαριασμού : 46544076287
Δικαιούχος : Α & Μ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ο.Ε.

Πειραιώς
IBAN : GR0501722790005279086590606
Αριθμός Λογαριασμού : 5279086590606
Δικαιούχος : Α & Μ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ο.Ε.

2. Mέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με Paypal!

Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal, ακολουθείται η εξής διαδικασία:Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον του Paypal, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας. Λόγω μεγάλων κρατήσεων του Paypal για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του, η αγορά από την ηλεκτρονική μας σελίδα με την χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής, επιβαρύνεται με 3,5% επί της συνολικής αξίας αγοράς.

3. Mέσω πιστωτικής κάρτας Visa & MasterCard, με ως 3 άτοκες δόσεις!
Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Τράπεζας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή
οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ως και 3 άτοκες δόσεις και 60 έντοκες, ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.

4. Mέσω χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας
Επιλέγοντας πληρωμή χρεωστική κάρτα, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας.

5. Mε αντικαταβολή
Επιλέγοντας την μέθοδο της αντικαταβολής παραγγέλνετε το επιθυμητό προϊόν και πληρώνετε κατά την παράδοση!! Η αντικαταβολή απαιτεί 10% Προκαταβολή και επιβαρύνεται με 2% επί του υπολοίπου ποσού.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου
Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, και κοπεί τιμολόγιο σε αυτή, τότε θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα και εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. που θα χρεωθείτε, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ακόμα και αν η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε εμείς θα αφαιρέσουμε την παραπάνω διαφορά από το δεσμευμένο ποσό για την παραγγελία σας.

Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.
Τα νησιά του νομού Λέσβου:Λέσβος, Λήμνος, Ευστράτιος.
Τα νησιά του νομού Χίου:Χίος, Οινούσσες, Ψαρά, Αντίψαρα.
Τα νησιά του νομού Δωδεκανήσου (σ.σ. η Ρόδος και η Κάρπαθος εξαιρούνται της μείωσης):Κως, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάσος, Λέρος, Νίσυρος, Σύμη, Τήλος, Καστελόριζο καθώς και τα μικρότερα νησιά Αγαθονήσι, Αλιμία, Αρκοί, Αρμάθια, Χάλκη, Φαρμακονήσι, Γυαλί, Κίναρος, Λέβιθα, Λειψοί, Μάραθος, Νίμος, Ψέριμος, Σαρία, Στρογγυλή, Σύρνα, Τέλενδος.
Τα νησιά του νομού Σάμου:Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Άγιος Μηνάς, Θύμαινα.
Το νησί του νομού Έβρου:Σαμοθράκη